Meteen naar de inhoud

Van rede naar brochure: ‘Sturen op verkeersstromen’

Of we van zijn rede een boekje konden maken, zo ongeveer luidde het verzoek van prof. dr. ir. Serge Hoogendoorn van TU Delft. Dat was geen gek idee, want de Dies Rede die hij op 7 januari 2011 had verzorgd, legde op wel heel toegankelijke wijze de principes achter verkeersmanagement uit. Dat verdiende een breder publiek dan alleen de aanwezigen op die bewuste Dies Natalis van TU Delft.

Essencia heeft de drukbezette klant vervolgens zoveel mogelijk werk uit handen genomen. De tekst van de rede is onder handen genomen om het geschikt te maken voor een lezend publiek. De vormgever heeft frisse opzet gemaakt: keurig binnen de huisstijlregels van TU Delft, maar met een voldoende ‘eigen’ gezicht. We hebben onze fotograaf op pad gestuurd om passende beelden te schieten en onze huisdrukker heeft een en ander keurig met een chic recht ruggetje aan het glanspapier toevertrouwd.

Kortom, een productie van a tot en met z, dat volledig recht deed aan de inhoud. ‘Sturen op verkeersstromen, Waarom we niet zonder verkeersmanagement kunnen’ – die vraag is met het boekje welluidend beantwoord.

Download deze uitgave (pdf)…

___

Klant
TU Delft

Realisatie
Juni 2011

Discipline
Print (redactie, vormgeving, drukwerk)