Meteen naar de inhoud

Onderscheidende huisstijl en website voor ITS Edulab

De vormgeving die we opleverden voor ITS Edulab, een testcentrum van Rijkswaterstaat en TU Delft, is een mooie proeve van een van de specialismen van Essencia: een onderscheidend ontwerp maken waarin de klant én de doelgroep zich vanaf het eerste moment thuis voelen.

ITS Edulab - huisstijl, website
ITS Edulab biedt TU-studenten de mogelijkheid aan praktijkvragen van Rijkswaterstaat te werken. Voor de TU Delft is het uitermate waardevol om op deze manier de studie aan de praktijk te kunnen koppelen en studenten leuke en nuttige afstudeermogelijkheden aan te bieden. Voor Rijkswaterstaat is het ITS Edulab ook van belang, omdat op deze manier het Testcentrum, waar het lab gehuisvest is, meer en meer wordt gebruikt voor verkeerskundig onderzoek.

Om zoveel mogelijk studenten warm te maken voor projecten van het lab, is ITS Edulab gebaat bij een professionele en aantrekkelijke stijl. Essencia heeft die stijl in goed overleg met TU Delft en DVS neergezet.

De eerste uiting is direct daarna opgeleverd: de website ITS-Edulab.nl, met onder meer een overzicht van de research questions en projects. Nuttige feature is de dynamische tijdbalk waarop de vorderingen in de tijd worden geplaatst.

___

Klant
ITS Edulab (Rijkswaterstaat, TU Delft)

Realisatie
2007

Discipline
Advies (conceptontwikkeling)
Print (huisstijl, grafische vormgeving)
Digitaal (webdesign, webapplicaties)