Meteen naar de inhoud

Essencia is gezond bezig: SanoPharm.com

Het is niet louter verkeer & vervoer wat de klok slaat bij Essencia. Ook klanten als SanoPharm Nederland, leverancier van kwalitatief hoogwaardige gezondheidsproducten, bedienen we met plezier. We ondersteunen hen met het opstellen van informatieve teksten voor hun e-mailings, maar waren ook verantwoordelijk voor hun uitgebreide site, inclusief webwinkel.

Op de site is informatie te vinden over het bedrijf zelf, hun producten, hun workshops en seminars en over ontwikkelingen in het vakgebied. Omdat SanoPharm zich daarbij specifiek richt op artsen, therapeuten en apothekers is veel content afgesloten voor de consument: je moet een account aanmaken en alleen als je kunt aantonen dat je professional bent, wordt dat account geactiveerd. De site biedt de mogelijkheid om je te registreren voor workshops via de Agenda. En ben je ingelogd, dan kun je ook terecht in de (geheel in de site geïntegreerde) webshop terecht.

Deze functionaliteiten hebben we niet in één keer op hoeven leveren. We hebben er uiteraard wel rekening mee gehouden: de site is gebouwd met de opensource software WordPress en is later van extra’s voorzien als de registratiesoftware en de webwinkel. Omdat het contentmanagementsysteem uitermate gebruiksvriendelijk is, kan SanoPharm de site gemakkelijk zelf onderhouden.

Impressie SanoPharm-site___

Klant
SanoPharm Nederland

Realisatie
2012-2013

Discipline
Advies (conceptontwikkeling)
Digitaal (website, webdesign)