Meteen naar de inhoud

NM Magazine bestaat 10 jaar

NM Magazine bestaat 10 jaar! En al tien jaar staan wij als Essencia de verkeer- en vervoerspecialisten bij om het blad elke keer weer naar hun (en onze) zin te krijgen: met heldere teksten, fraaie fotografie en een aantrekkelijke vormgeving. En wat is een mooiere manier om de jubileumuitgave NM Magazine 2016 #1 luister bij te zetten, dan met een interview met minister Schultz van Haegen van Infrastructuur & Milieu?

 
Toen we in 2006 samen met het vakgebied NM Magazine lanceerden, was ons doel om (nieuwe) kennis over netwerkmanagement in verkeer en vervoer op een zo toegankelijk mogelijke wijze te delen. In de 36 uitgaven en 1796 pagina’s die volgden, is dat ook het doel gebléven. Natuurlijk hebben we onze focus aangepast aan de ontwikkelingen: ook over het zusje mobiliteitsmanagement berichten we geregeld en de laatste tijd wordt rijtaakondersteuning en automatisch rijden steeds belangrijker. Maar netwerkmanagement heeft altijd voorop gestaan – en onze missie om kennis op zo toegankelijk mogelijke wijze te delen, hebben we altijd serieus genomen.

Of al die toegankelijke-kennisdeling geholpen heeft? Dat is natuurlijk lastig hard te maken. Maar het feit dat de minister op de cover durft te staan, zegt veel. Op naar het volgende jubileum!


____

Download de jubileumuitgave van NM Magazine…