Meteen naar de inhoud

‘Verkeer in Nederland’: de jaarlijkse update van TraficQuest


TrafficQuest, het Expertisecentrum Verkeersmanagement van Rijkswaterstaat, TU Delft en TNO, bracht in juli 2014 haar eerste ‘Verkeer in Nederland’ uit. Dit lekker leesbare overzicht sloeg aan – en het werd vanzelf een jaarlijks uitgave.

Het TrafficQuest-jaarbericht bespreekt en verklaart in ruim 100 pagina’s de huidige verkeersafwikkeling, benoemt de belangrijkste thema’s, onderzoeken en publicaties van het lopende jaar en biedt een lijst met relevante praktijkproeven uit het vakgebied.

Essencia heeft vanaf de eerste editie van 2014 steeds de redactie, fotografie, vormgeving, drukwerk én verspreiding verzorgd. De eerste vijf edities, 2014-2018, hadden elk een eigen, herkenbare stijl. Voor het tweede lustrum, ingaande het jaarbericht van 2019, hebben we een nieuwe, frisse huisstijl ontwikkeld.

Voor de verspreiding van het jaarbericht hebben we goed gebruik kunnen maken van NM Magazine, het vakblad voor verkeersmanagement waarvan Essencia eveneens de productie verzorgt: het jaarbericht wordt elk jaar met een uitgave van NM Magazine meegezonden. De jaarberichten zijn ook alle via de site van NM Magazine te downloaden.

___

Klant
TrafficQuest

Realisatie
2014-heden

Discipline
Print (redactie, fotografie, vormgeving, drukwerk)
Identity (huisstijl)