Meteen naar de inhoud

Onze nieuwe site is live!

Den Haag, 18 mei 2012 – Breaking news: onze nieuwe site staat live. Waarom een nieuwe? Niet omdat er wat met de opzet en het design van de oude site mis was, maar omdat de techniek niet meer helemaal ‘des tweeduizendtwaalfs’ was. We hebben recent de software op onze server geüpdatet – nieuwere versies van PHP bijvoorbeeld – en sindsdien begon de oude site echt kuren te vertonen. Tijd voor een hagelnieuwe site met nieuw contentmanagementsysteem!

De site is gebouwd op WordPress, opensource software waar we goede ervaringen mee hebben. We hebben het design naar onze wensen aangepast, slimme plugins toegevoegd en teksten en beeldmateriaal (deels) hergebruikt – dus het was in vrij grote stappen vrij snel thuis.
Het is nu alleen nog zaak om de content van onze site up-to-date te houden. Zijn we soms wat traag in, moeten we toegeven, want klanten helpen gaat altijd voor.

Ook interesse in een professionele, makkelijk te onderhouden site gebaseerd op opensourcesoftware als WordPress of Drupal? Neem vrijblijvend contact met ons op!