Meteen naar de inhoud

In memoriam Peter Driesprong

Maassluis, 1 november 2010 – Op zaterdag 23 oktober 2010 is onze goede vriend en collega Peter Driesprong op 61-jarige leeftijd in zijn woonplaats Maassluis overleden. Vrijdag 29 oktober was zijn zeer druk bezochte uitvaart. Peter was al enige tijd ernstig ziek en afgelopen juli werd duidelijk dat verdere behandeling geen zin had.

Peter was managing partner van Essencia Communicatie BV, dat hij in 2003 mede oprichtte. Daarvoor al had hij zijn sporen verdiend als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver voor klanten als 3M, Canon en TU Delft. In zijn Essencia-tijd was hij onder meer betrokken bij de productie van de kennislijn Gebiedsgericht Benutten van Rijkswaterstaat (o.m. Werkboek GGB, Maatregelencatalogus, Regionale Benuttingsverkenner, Werkboek Regelscenario’s). Ook stond hij aan de wieg van het vakblad over verkeer en vervoer NM Magazine, waarvan hij in 2005 mede-initiatiefnemer was. Hij heeft tot deze zomer aan alle nummers van NM Magazine meegewerkt.

Wij zullen zijn creativiteit, kennis van zaken, vaardige pen en vriendschap missen. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.