Over ons

Essencia Communicatie is een modern netwerkbureau dat opereert volgens de principes van het nieuwe werken. Ons team bestaat uit zelfstandige professionals die al jarenlang in hun vakgebied actief zijn. Daardoor kunnen we u een flexibel en breed scala aan diensten bieden.

Of het nu gaat om strategisch communicatieadvies, campagnes of ad-hocactiviteiten, om uitingen in print, digitaal of multimediaal, om 2.0-webapplicaties of zoekmachine-optimalisatie – wij hebben de specialismen die u nodig hebt voor doeltreffende en kostenefficiënte communicatie.

Overzicht projecten EssenciaKlanten, opdrachten
Onze klanten zijn overheden, (kennis)instituten en bedrijven. Opdrachten betreffen zowel promotie als voorlichting. Essencia verzorgt ook het bladmanagement, de redactie, fotografie en vormgeving van NM Magazine, een onafhankelijk en journalistiek vakblad over verkeersmanagement en mobiliteitsmanagement.

Organisatie
De interne organisatie van Essencia is transparant en direct. U doet bijvoorbeeld zaken met één projectmanager. Die stelt een projectteam samen met de juiste specialisten. De projectmanager blijft uw eerste aanspreekpunt.

Kern van de zaak
> Expertise en ervaring in breed dienstenpakket
> Oplossingen van a tot z
> Strategische, creatieve en technische specialisten in één team
> Flexibele organisatie
> Creatief
> Snel
> Directe lijnen

Essencia verzorgt NM Magazine