Papierwerk

De kracht van Essencia wat het ‘papierwerk’ betreft – advertenties, posters, leaflets, journalistieke producties, magazines, nieuwsbrieven of complete boeken – is dat we ervoor zorgen dat concept, vorm en inhoud één geheel vormen.
 
Afbeelding van stapel papierDat heeft ook alles te maken met het feit dat onze conceptdenkers, schrijvers, fotografen, illustrators en vormgevers letterlijk en figuurlijk kunnen lezen en schrijven met elkaar. En dus ook echt sámen aan het eindproduct werken. Dus bij ons geen schuttingen waarover de redactie zijn teksten naar de vormgever gooit of waarover de fotograaf zijn foto’s kiepert.

Waar u dat aan merkt? Papierwerk dat de aandacht trekt (goede vormgeving, juiste toon) en de aandacht vasthoudt (overtuigende teksten, duidelijke graphics). Voor de klant is het bovendien een hele zorg minder dat we van a tot z kunnen ondersteunen: van concept, redactieformule en ontwikkeling huisstijl, tot en met productie, bladmanagement en drukwerkmanagement.

Voorbeelden van geslaagd papierwerk zijn NM Magazine en nog een hele lijst fraaie, goed verzorgde maar vooral ook effectieve uitingen.

Essencia verzorgt NM Magazine